Diari La Veu del País Valencià
PayaSOSpital llança 12.000 exemplars del seu clàssic almanac per a recaptar fons
RedactaVeu / València

PayaSOSpital ha llançat 12.000 exemplars del seu clàssic almanac per a recaptar fons amb els quals finançar les seues visites als xiquets hospitalitzats al País Valencià.

El Calendari Solidari 2016 de PayaSOSpital és un almanac de sobretaula il·lustrat amb imatges dels pallassos que formen part de l’elenc estable de l’ONG i del grup d’artistes que dóna suport a la seua labor en activitats de sensibilització. Les imatges van ser realitzades per fotògrafs professionals: Fátima Rierol, Manuel Peris, Sergio Moreno i Vicente A. Jiménez, que van cedir el seu treball de manera altruista.

La producció, distribució i venda de l’almanac també ha sigut possible gràcies al patrocini i col·laboració de diverses empreses valencianes que any rere any donen suport solidàriament a aquesta iniciativa: Indústries Alegre, Saggas, El Corte Inglés, Cartonajes La Plana, Aplikados i Gràficas Naranjo.

El calendari es vendrà en els cinc hospitals on intervé PayaSOSpital a València, Alacant i Castelló, i també en les tendes El Corte Inglés d’aquestes ciutats. Durant la temporada nadalenca, PayaSOSpital estarà present en aquests centres amb diferents actuacions dels seus artistes per a donar a conèixer la campanya.

Col·laboració i actuació als centres escolars

Els alumnes, professors i pares dels col·legis que desitgen col·laborar en la campanya també podran fer-ho: amb una venda mínima de 200 calendaris, els alumnes rebran la visita d’una parella de pallassos que agrairà la seua participació realitzant una petita actuació en cada classe.

Les intervencions terapèutiques de PayaSOSpital es realitzen actualment en cinc hospitals de València, Alacant i Castelló.

16 anys fent somriure

A través d’actuacions de pallassos, personalitzades i adaptades a cada xiquet malalt, aquesta ONG pretén, des de fa 16 anys, millorar la salut i la qualitat de vida dels xiquets durant la seua estada en l’hospital. Amb la seua música, les seues marionetes i les seues paròdies, els pallassos també donen suport psicològic als familiars i acompanyants; igualment col·laboren facilitant que el xiquet ingressat estiga relaxat i distret perquè el personal sanitari aplique tranquil·lament els tractaments mèdics que requereix.

Comparteix

Icona de pantalla completa