Diari La Veu del País Valencià
El PSPV de Catarroja rebutja la destitució de Rosa Pérez (EUPV)

RedactaVeu / Catarroja.

El grup municipal PSPV en l’Ajuntament de Catarroja ha assenyalat aquest divendres que la retirada de competències que l’alcalde de la localitat, Jesús Monzó –de Compromís–, ha imposat a la primera tinent d’alcalde i responsable de Benestar Social i Cultura, Rosa Pérez –Guanyar Catarroja-Esquerra Unida–, es deu a “un tema personal i no polític” i ha instat tots dos partits a solucionar “les seues diferències”. Els socialistes, socis de govern de Compromís, han assegurat no compartir “les formes en què s’han tractat aquestes qüestions, que han de tenir un altre tipus de solució”.

L’alcalde de Catarroja ha retirat les competències a la regidora de Guanyar Catarroja-Esquerra Unida (EU), Rosa Pérez, per “les seues reiterades deslleialtats a l’equip de govern” i les seues “constants mancades de respecte” al primer edil, segons ha informat Compromís en un comunicat.

Sobre aquest tema, els socialistes han apuntat a través d’un comunicat que aquest es tracta “d’un tema personal i no polític, amb acusacions molt greus”, encara que no comparteixen “les formes amb les quals s’han tractat aquestes qüestions, que han de tenir un altre tipus de solució”, segons han destacat.

“Entenem que en un equip de govern amb diferents sensibilitats poden haver-hi discrepàncies, però ha de prevaldre la voluntat del poble, ja que el missatge dels ciutadans era clar, volien un equip de govern d’esquerres, i açò ha d’estar per sobre de les disputes personals”, han argumentat.

Els socialistes han manifestat que la seua aposta va ser “un pacte a tres, deixant de costat qualsevol personalisme i disputa, mirant sempre per l’interès del ciutadà”, i així, –han assenyalat– ho van demostrar amb la proposta d’Alberto Gradolí, “fent una negociació de manera pública i oberta als veïns”.

Així mateix, han subratllat que “independentment d’aquest últim esdeveniment”, el grup municipal socialista “continuarà defensant, com sempre ha fet, la voluntat de les urnes”, per la qual cosa han instat a la unitat dels tres partits i al fet que Compromís i Guanyar Catarroja “solucionen les seues diferències de manera interna”. “Entenem que les posicions i els punts en comú no han variat i estan al marge d’aquesta qüestió i, per tant, s’ha de reconduir la situació”, han postil·lat.

Comparteix

Icona de pantalla completa