Diari La Veu del País Valencià
Quadre cap per avall del Rei al centre de salut del Vedat
El passat dijous 4 d’abril, Pau Alabajos va pujar al seu compte personal de Facebook i Twitter una foto presa en l’ambulatori del Vedat d’un retrat del Rei que es trobava col·locat cap per avall. Divendres 5 el fet va eixir publicat en el diari Levante com a notícia breu i, eixe mateix dia, segons ha tingut coneixement Compromís Jove per Torrent, s’hi va enviar inspecció.

Segons Alabajos, estaríem parlant d’un “excés de zel”, ja que el temps de reacció ha estat gairebé mínim i contrasta amb els temps tan difícils que estem vivint per a la sanitat, amb “una clara agenda privatitzadora, el repagament en els medicaments i, en general, tota mena de retallades tan greus que posen en perill el sector més bàsic de l’estat del benestar”.

A més a més, a parer del representant de Compromís Jove, “és totalment comprensible que, enmig de successos com la imputació en un cas de corrupció de la Infanta Cristina, que afecten d’una manera clara i contundent la credibilitat de la corona, el poble s’expresse d’una manera tan nostrada com és la de posar el Borbó cap per avall, tal com encara està el seu avantpassat en el Museu d’Història de Xàtiva”.

La clau, per a Alabajos, és “centrar-se en els problemes reals de la gent i no obsessionar-se a silenciar les legítimes formes de protesta de la gent que, fins i tot en aquest cas, es manifesten de manera ben simpàtica”.

Comparteix

Icona de pantalla completa