Per fi Netflix

Creada el 1999, han hagut de ser gairebé dues dècades d'espera perquè els usuaris veiessin l'empresa desembarcar a la península ibèrica i els territoris insulars del país
1 novembre 2015 01:00h

ACPG / ECA

Òbviament a la fi del mil·lenni Netflix no tenia cap capacitat per entrar al territori espanyol, de totes maneres sí que és cert que la relació entre Espanya i la firma ha estat tortuosa.

L'empresa s'ha resistit fins al moment al·legant que l'usuari espanyol, un dels que més continguts pirata descarrega, no suposava un benefici per a l'empresa. Experiències com Spotify o Wuaki.tv han acabat per demostrar que aquesta idea és falsa i que si es descarreguen continguts de forma il·legal, és probablement pel fet que no hi ha plataformes de qualitat.

Finalment Netflix va arribar a l’Estat espanyol el 20 d'octubre oferint 3 tarifes als clients i un mes de prova del producte gratuït. Així, la més econòmica de les possibilitats és la que té un preu de 7,99 euros i que només permet la reproducció de continguts en un dispositiu de forma simultània. La segona de les opcions amb una qualitat de reproducció HD, té un preu de 9,99 euros i permet la reproducció simultània de continguts en dos dispositius. Finalment, la tarifa premium amb un preu de 11,99 euros permetrà la possibilitat de reproduir continguts amb qualitat 4K.
 

 
next