Josep Barberà serà el cap de llista d’ERPV per a les Eleccions estatals

El Consell de País faculta a l’executiva per seguir esbrinant la possibilitat d’establir una àmplia plataforma electoral valenciana i valencianista
31 octubre 2015 01:00h
RedactaVeu / València
 
Esquerra Republicana del País Valencià ha celebrat avui el seu Consell de País a la ciutat de València. La convocatòria de l’òrgan de decisió entre congressos dels republicans valencians ha servit per a l’aprovació dels candidats i candidates per al Congrés dels Diputats espanyls i el Senat. Josep Barberà, regidor la coalició Compromís- d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Benicarló ha estat escollit cap de llista dels republicans. Per la seua banda els candidats d’Esquerra Republicana al Senat seran Rafael Fabregat per Castelló, Teresa Garcerà per València i Saül Ortolà per Alacant.
 
A més el Consell de País ha ratificat per unanimitat l’acord d’acció política amb Esquerra Nacionalista Valenciana a partir del qual les dues organitzacions concorreran conjuntament a les Eleccions estatals. El consell republicà ha facultat l’executiva d’Esquerra Republicana del País Valencià per seguir esbrinant la possibilitat d’establir una àmplia plataforma electoral valenciana i valencianista amb l’objectiu d’assolir un grup parlamentari propi al Congrés, i ratifica l’acord de l’Executiva d’ERPV del 19 de novembre de no concórrer en cap plataforma d’àmbit estatal.


 
next