Diari La Veu del País Valencià
Naixen les I Jornades sobre preparació física en pilota valenciana a Vinalesa
PilotaVeu / València.

Vinalesa, localitat de gran tradició a la pilota valenciana, compta amb un club molt actiu que no para de realitzar activitats per a promocionar la pilota valenciana.

Aquest any el club compleix 40 anys del seu naixement, i per a celebrar-ho ha organitzat una sèrie d’activitats que començaren el passat 6 de setembre i finalitzarà el proper 27 i 28 d’octubre amb l’activitat més important i de més repercussió, les I Jornades sobre preparació física en pilota valenciana.

Unes jornades tan innovadores com necessàries ja que potser formen part de l’inici d’una nova etapa en la pilota, una etapa on la preparació física del pilotari marca un paper molt important a l’hora d’afrontar cada partida i competició al màxim nivell i seguretat.

Aquestes jornades comptaran amb grans professionals de cada àmbit, ja que a l’hora de confeccionar-les s’ha volgut tenir en compte tots els factors que afecten l’entorn del pilotari, condició que garanteixen unes jornades molt completes i de gran validesa per al món de la pilota valenciana i de l’entrenament en general.

La inscripció estarà oberta fins al proper 1 de novembre amb un preu molt reduït perquè tot el món puga accedir-hi sense dificultats. Però hi haurà temps fins el 25 de novembre de poder inscriure’s en la jornada.

A continuació vos adjuntem el programa:

Podeu trobar tota la informació al següent enllaç:

Comparteix

Icona de pantalla completa