CCC Festival, Cinema Ciutadà Compromès, del 5 al 26 de novembre a València

Ofereix una visió plural i diversa sobre diferents temàtiques socials i polítiques
4 novembre 2015 01:00h
RedactaVeu / València

CCC Festival, Cinema Ciutadà Compromès ofereix una visió plural i diversa sobre diferents temàtiques socials i polítiques: immigració, igualtat de gènere, memòria històrica, cooperació internacional, salut, educació, societat del benestar, solidaritat enfront la competitivitat, les velles i les noves formes d’esclavitud o el drama de les guerres modernes i la pobresa.

ACICOM convida el sector audiovisual i la ciutadania a gaudir d’una comunicació audiovisual compromesa del 5 al 26 de novembre en múltiples sales de València.

Congruentment amb l’esperit de micromecenatge, el preu de les entrades s’estableix mitjançant el sistema de taquilla inversa. Això vol dir que es pot entrar lliurement a la sala (aforament limitat), vore els audiovisuals i participar en els possibles debats; a l’eixida conviden a realitzar l’aportació econòmica que consideres oportuna i justa.

ACICOM destinarà les quantitats arreplegades íntegrament a les produccions visionades al CCC Festival, CINEMA CIUTADÀ COMPROMÈS; perquè continuen oferint-nos audiovisuals, generalment aliens dels circuits comercials.
 

La inscripció dels audiovisuals a concurs fins al 16 de novembre.

El Jurat està composat per: Emilia Bolinches, Esteban Algaba, Giovanna Ribes, Jaime Millas, Jose Banaclocha, Manolo Molins i Valentí Figueres.

CCC Festival acosta l’audiovisual a la ciutadania i comptem amb 13 sales d’exhibició del 27 d’octubre al 26 de novembre: Ca Revolta, CAVE-COVA, CCOO-PV, Centre Cívic i Cultural 3 Forques ,CGT- Biblioteca Llibertaria , Ferrer i Guardia, Col·legi Major Rector Peset, Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació, IES Lluís Vives, INTERSINDICAL VALENCIANA, OCTUBRE,  Centre Cultura Contemporània, S.C. EL MICALET- TEATRE MICALET, UGT-PV.

La primera sessió del Festival serà el dijous dia 5 a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània a les 19 h. s'exhibirà "Corrupció: l'organisme nociu" un documental codirigit per Teresa Soler i Albert Sanfeliu que es mostra a través de testimonis que exposen les seues denúncies i les claus per fer front de forma viable a aquesta xacra i aturar la indefensió a la qual ens aboca. Comptarem amb la presència de Teresa Soler i Albert Sanfeliu que presentaran el documental i amb la participació en el col·loqui posterior de: Jose Ignacio Pastor, president ACICOM, Alejandro Mañes, patró de la Fundació per la Justícia, Andreu Tobarra, Plataforma Auditoria Ciutadana pel Deute, Consuelo Vidal, Observatori Ciutadà contra la Corrupció i Roberto Jaramillo, regidor delegat de Transparència, Govern Obert i Auditoria Ciutadana de l'Ajuntament de València.

 
next