Diari La Veu del País Valencià
Xàtiva acull aquest divendres el concert ‘D’un temps d’un país’
RedactaVeu / Xàtiva

Aquest divendres, dia 6 de novembre, a les 22 hores, la Coral Giner de la Societat Coral el Micalet de València dirigida pel xativí Miquel Juan García portarà a terme l’espectacle ‘D’un temps d’un país’.

Patrocinat i organitzat per l’Ajuntament de Xàtiva, amb la col·laboració de Gent de la Consolació, ‘D’un temps d’un país’ és un repàs al moviment que va suposar la nova cançó des del seu naixement.

Amb Paco Alegre i Pepa Alós com a narradors, des d’una taberna, la Taberna del Mar, van recordant “aquell moviment que sense cap dubte va crear una consciència col·lectiva de llibertat i democràcia. Una consciència que arreplegava milers de persones en els concerts massius que es duien a terme”, expliquen els organitzadors de l’espectacle.

La Coral El Micalet va interpretant textos i cançons de Maiakoswski, Salvador Espriu, Miquel Martí i Pol, Miquel Juan, Empar Quinzà, Vicent Andrés Estellés, Joan Fuster, Lluís Llach, Ovidi Montllor, Serrat, Raimon, etcètera.

El preu de l’entrada és de 6 euros que aniran destinats a Gent de la Consolació, col·laboradors en aquest concert. Les entrades estan disponibles a La Casa de la Joventut de Xàtiva (carrer Montcada) i als locals de Gent de la Consolació de la plaça Sant Jaume.

Comparteix

Icona de pantalla completa