Diari La Veu del País Valencià
González Pons i la seua ‘increïble’ lluita contra la corrupció
EFE / Castelló

Torres ha qualificat de ‘acudit de mal gust’ que González Pons diga a Castelló que el PP “defensa a la política i als polítics honrats, quan encara estan en les videoteques les imatges de suport a Carlos Fabra, qui és a punt d’asseure’s en el banc dels acusats pels delictes de suborn, tràfic d’influències i frau fiscal, pels quals el jutge ha demanat una fiança de més de quatre milions d’euros”.

“Per a recuperar la confiança, l’honestedat i la credibilitat és absolutament necessari apartar al PP de les institucions, començant per ell mateix, que encara no ha explicat la seua clara implicació en l’escàndol Nóos”, ha apuntat.

El diputat socialista ha insistit en el ‘increïble que resulta’ que González Pons i Fabra “parlen de lluita contra la corrupció quan segueixen mantenint en el grup parlamentari del PP a persones com Blasco, principal implicat en l’escàndol dels diners destinats per a la cooperació internacional i que es van utilitzar en la compra de places de pàrquing i pisos”.

També s’ha referit que manté a Luis Diaz Alperi, “acusat per l’Agència Tributària d’haver amagat més de dos milions d’euros, pels quals hauria d’haver pagat més de 120.000 euros d’impostos”.

La sombra de González Pons y la conspiración de la Cospedal

Comparteix

Icona de pantalla completa