La Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida acull més de 5.500 espectadors

Des de l’àrea de cultura de la Mancomunitat i el nou equip artístic ja estan treballant noves idees per a la propera edició, entre altres, evitar coincidències horàries en la programació i que es puguen proposar itineraris teatrals al llarg del cap de setmana.
9 novembre 2015 01:00h
RedactaVeu / Ontinyent

La Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida ha tancat la seua XXXI edició amb 5.500 espectadors, aproximadament, i un balanç molt positiu. “Hem aconseguit un considerable augment de públic, més de 1.500 persones s’han sumat enguany a les propostes de la MIT, així que estem molt satisfets per la resposta obtinguda, tant en les funcions escolars i obertes al públic general com en les activitats paral·leles”, remarca Josep Policarpo, nou director artístic de la Mostra.

Propostes com ara El bosque de Grim, de la qual van gaudir més de 400 escolars a Benigànim, o l’exposició interactiva Cambiar la cara, instal·lada a la plaça Santo Domingo d’Ontinyent i en què participaren prop de 1.000 persones entre el dissabte i diumenge, o la cloenda de la MIT amb l’espectacle L’Endrapasomnis a un Teatre Echegaray ple, en són algunes mostres de l’èxit obtingut.


La direcció també es mostra satisfeta per la percepció positiva respecte a la qualitat artística de les propostes que els han arribat tant del públic com dels col·laboradors dels 15 municipis participants a la MIT: Agullent, Aielo de Malferit, Albaida, Atzeneta d’Albaida, Benigànim, Benissoda, Bocairent, Fontanars dels Alforins, Montitxelvo, L’Olleria, Ontinyent, Otos, el Palomar, la Pobla del Duc i Salem.

“Estem molt contents, però som conscients que La MIT pot créixer i replantejarem algunes coses de cara al 2016” reconeix Policarpo. “Ens agradaria obrir-nos un poc més al públic valencià, que pugueren visitar-nos gent d’altres parts de la Comunitat. També treballarem el calendari per a intentar evitar coincidències horàries en la programació i que es puguen proposar itineraris teatrals al llarg del cap de setmana” avancen des de la direcció artística de la Mostra.


Des de l’àrea de cultura de la Mancomunitat i el nou equip artístic ja estan treballant noves idees per a la propera edició de la Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida, que mantindrà la combinació del suport a l’escena valenciana, amb companyies de tot el territori valencià, junt amb la programació d’espectacles de reconegudes formacions estatals i internacionals. L’objectiu és que el públic valencià puga conèixer de primera mà cap a on evoluciona el teatre de titelles i que propostes culturals de primer nivell arriben a tots els racons de la comarca.
 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next