L’Espai Rambleta acull el projecte fotogràfic ‘Qui és Qui’ de Vicent Molins i Eva Máñez

La mostra d’aquesta incitativa artística presenta  200 personatges de la ciutat de valència. Tindrà lloc el proper 19 de novembre i s’exposaran totes les seues fotografies, que reivindiquen la vida i les històries als barris valencians.
10 novembre 2015 01:00h
RedactaVeu / València
 
Una ciutat exposada davant la ciutat mateixa. ‘Qui és Qui’, el projecte fotogràfic d'Eva Máñez i Vicent Molins nascut al calor online, pren aquesta vegada format físic. Per això el proper dia 19 de novembre a les 19.30 exposen 200 fotografies, 200 rostres de la València del moment, en una celebració oberta que reunirà a La Rambleta (València) a aquells que protagonitzen les imatges, al costat d’intervencions musicals.
 
Plantejada com una festa, la mostra sintetitzarà un any de treball en què s'han rastrejat personatges excel·lents, alguns coneguts, molts altres anònims, de la urb. "Una manera de posar València davant el seu mirall", segons els autors de la proposta, que a més de capturar visualment els seus fotografiats els van prendre una declaració amb la qual "definir la personalitat de cada un d'ells i alhora de tots nosaltres". Cada imatge va acompanyada d'un nom sense cognom i la localització on es va prendre.

 
El viatge per València ha comprès gran part dels barris, "des de Sant Marcel·lí a la Malva-rosa passant per Patraix o Ciutat Vella, amb l'objectiu de prendre finalment una imatge fixa del moment i ser”, asseguren, "una càpsula en el temps de la nostra ciutat".
 
En la celebració també es presentarà la nova identitat gràfica del projecte, obra del Premi Nacional de Disseny Daniel Nebot, i que a través de siluetes descriu l'essència de carrer de ‘Qui és Qui’, jugant amb el pla, la ubicació i el propi rostre dels personatges. Siluetes mirant a una ciutat ... i viceversa.
 
L’entrada a la mostra és gratuïta


next