Diari La Veu del País Valencià
La comissió de La Fe de Campanar celebra el projectat ús sanitari de l’Hospital

RedactaVeu / EP / València.

El portaveu de la Comissió Cívica per un Hospital Digne en Campanar, Matías Alonso, s’ha mostrat “encantat” que el barri “reba atenció sanitària” davant la projectada construcció de tres centres d’atenció primària en el solar buit de l’antic hospital La Fe de València –anunciada hui per la consellera de Sanitat-, encara que ha reiterat que la petició de la comissió és “que seguisca funcionant un hospital”.

Alonso ha destacat que aquest grup no ha rebut informació de la Conselleria i que es reunirà pròximament per a conèixer les conclusions de l’informe encarregat sobre aquest tema per Sanitat al Col·legi d’Arquitectes de la Comunitat Valenciana (CACV).

Així s’ha expressat el representant de la comissió en declaracions a Europa Press sobre l’anunci de la consellera de Sanitat, Carmen Munt, que s’alçarà un centre de salut, d’especialitats i d’atenció continuada durant les 24 hores en l’espai no edificat dels terrenys de l’antic hospital La Fe de València, mentre que es deixa per a una segona fase el futur dels edificis del complex, que en la seua gran majoria seran derrocats atenent a les recomanacions de l’informe encarregat al CACV.

Després de conèixer la notícia, Alonso ha celebrat que “s’aprofite el patrimoni de tots amb un ús sanitari”, per la qual cosa diu que la comissió “està encantada de rebre l’atenció que necessita el barri, sempre que ací acabe existint un hospital de la forma que siga”. No obstant açò, ha puntualitzat que encara no pot realitzar valoracions més àmplies al no tenir “una idea molt precisa” sobre aquest tema.

Comparteix

Icona de pantalla completa