Plataforma Ensenyament Públic desconvoca manifestacions pels atemptats de París

El president Ximo Puig cancel·la la seua agenda per traslladar-se a Madrid i no assisteix a la inauguració de la Fira d’Ondara, mentre que a Benilloba, les banderes onegen a mig pal en senyal de dol  
14 novembre 2015 01:00h

L. Part / València
 
La Plataforma del País Valencià en Defensa de l'Ensenyament Públic, després dels atemptats de la nit passada a París, ha decidit desconvocar les manifestacions previstes per a aquesta vesprada de dissabte, dia 14 de novembre, a Alacant i València ‘per l’escola pública i contra la LOMCE i les retallades’.
 
La Plataforma ha fet públic aquest matí un comunicat en el qual “vol mostrar el rebuig absolut” als atemptats de París, “se solidaritza amb les famílies de les víctimes” i es compromet “a treballar, dins l’àmbit educatiu, per a fomentar la pau, la convivència i la no discriminació per raons ideològiques, de gènere, culturals o religioses”.
 
En aquest enllaç podeu consultar el text íntegre del Manifest reivindicatiu de la Plataforma del País Valencià en Defensa de l'Ensenyament Públic.
 
Puig suspèn visita a Fira Ondara

D’altra banda, i també com a conseqüència dels atemptats, el president de la Generalitat del País Valencià, Ximo Puig, ha cancel·lat la seua agenda per traslladar-se a Madrid, segons fonts municipals, que han informat que la convocatòria d'inauguració de la Fira d'Ondara “segueix igual”, si bé l'horari de la convocatòria finalment ha sigut posposat fins a les 11,15 hores a l'Ajuntament d'Ondara, des d'on estava previst acudir al Prado per a realitzar la visita d'autoritats i inauguració de la Fira a les 11:30 hores.
 
Finalment, diferents ajuntaments, com ara el de Benilloba  també ha mostrat el seu rebuig a la barbàrie de París i les  banderes del consistori onegen a mig pal. “Ningú pot restar impassible davant la barbàrie. Els atemptats que va patir anit la capital francesa són l'expressió del fanatisme i la intolerància més pura, que només busca una reacció que done raons per a la violència” i per això el poble de Benilloba “vol mostrar la seua solidaritat amb les víctimes i el poble de França” i fa onejar les banderes a mig pal com a dol per la “terrible acció inhumana de París”. Al mateix temps mostra el seu rebuig a tota mena de violència, “en especial quan aquesta va dirigida a la població civil i té com a objectiu atemorir i atacar els valors de la nostra societat”.

Descargas

next