Diari La Veu del País Valencià
El Govern, institucions i partits del PV expressen la seua solidaritat pels atemptats a París
RedactaVeu / València

El cap del Consell, Ximo Puig, que ha cancel·lat la seua agenda d’aquest dissabte, ha manifestat a través del seu compte personal de Twitter la “solidaritat dels valencians amb França”. “La llibertat, la igualtat i la fraternitat són valors universals que volem i defensem”, ha destacat el president en el mateix missatge.

En aquesta mateixa línia i també a través de Twitter s’ha expressat la vicepresidenta i portaveu del Consell, Mònica Oltra, qui ha cridat a “combatre l’horror unides des dels nostres més profunds valors democràtics”. “Hui més que mai: liberté, égalité, fraternité”, ha destacat Oltra, qui ha adjuntat en el seu compte una imatge amb el missatge ‘Je suis Paris’.

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha apuntat al seu compte la “solidaritat” del parlament valencià i “del poble valencià” amb el poble francès. Així mateix, en un tuit posterior, ha assenyalat: “Europa entendrà ara perquè fugen les persones de Síria i volen un refugi com el que oferien anit en els carrers de París. Fugen de la mort”, ha subratllat.

El president va començar anit la seua intervenció al Premis Ciutat d’Alzira amb un homenatge emotiu a les víctimes. Foto: Bromera .

A les condolences també s’han sumat els representants dels diferents partits polítics, com ara el diputat de Podem Antonio Montiel, qui a repiulat un missatge de Pablo Iglesias “contra la barbàrie, amb les famílies i veïns de les víctimes. Defensem la llibertat. Força al poble francès”.

Així, la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha expressat a través de les xarxes socials el seu condol mentre que la portaveu de Ciudadanos Carolina Punset, ha comdenat el “Terrorisme covard” i dit que “assistim espantats als atemptats. Tots som França”.

Comparteix

Icona de pantalla completa