Joan Baldoví, triat candidat de Compromís-Podemos per a les estatals

El diputat de Sueca ha aconseguit el 88% dels vots favorables en les primàries que han finalitzat aquest diumenge amb tan sols un 27% de participació
15 novembre 2015 01:00h
Joan Baldoví.

RedactaVeu / València.

L’actual portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, serà el candidat de la coalició Compromís-Podemos-És el Moment, segons ha informat aquest diumenge en un comunicat Compromís.  

En el mateix, se subratlla que Baldoví ja ha estat durant la present legislatura un dels diputats més actius del Congrés sent el parlamentari valencià que més iniciatives ha registrat. Ha presentat 784 preguntes escrites, 82 peticions d’informes, ha intervingut 309 vegades al Ple i 96 a les respectives comissions, a més de  903 esmenes durant la legislatura al Pressupost de l’Estat "per a proposar millores respecte a les inversions territorials valencianes i dels nostres municipis".

A aquestes primàries s’han triat els llocs que corresponen al BLOC a l’esmentada coalició, sent especialment rellevants els 1r. lloc de la circumscripció de València (candidat a la Presidència), 1r. Lloc de Castelló i cap de cartell de la circumscripció i la candidatura al Senat per Alacant.

Vicent Molina, de Muro, serà qui ocuparà el número 4 de la llista al Congrés per Alacant d’acord amb el protocol de la coalició com única persona que ha optat a l’esmentat lloc.
 Podeu consultar els resultats complets a aquest enllaç.

next