Diari La Veu del País Valencià
El PP demana la destitució de l’assessor de Compromís per tindre un actitud vexatòria contra Barberá
El president del PP de València, Alfonso Novo, ha demanat la “destitució immediata” de l’assessor de Compromís en l’Ajuntament de València per la seua “actitud irrespectuosa i vexatòria contra l’alcaldessa de València i les dones en general”.

En un comunicat, Novo ha qualificat com a “detestable i insultant” la imatge difosa pel grup Compromís a través de les xarxes socials, en les quals l’assessor municipal d’aquesta coalició política, Giuseppe Grezzi, apareix en el dibuix d’una samarreta assotant l’alcaldessa de València amb una tralla.

“La falta de respecte a les institucions democràtiques, a les persones i a les tradicions valencianes, és un comportament massa habitual per part del senyor Grezzi, assessor de Compromís”, ha afirmat Novo, regidor d’Urbanisme del consistori valencià. És una “actitud que des del PP de València lamentem i condemnem, i per la qual demanem al grup Compromís que el destituïsca immediatament”.

Giuseppe Grezzi amb la samarreta

En la seua opinió, la imatge difosa per l’assessor de Compromís “va més enllà de la crítica política i suposa un acte vexatori i humiliant per a les dones”, i ha afegit que pot “fins i tot considerar-se masclista i incitador de la violència de gènere”. Cal recordar que Grezzi “té una vinculació laboral amb l’Ajuntament com a assessor del grup Compromís i percep uns 4.000 euros bruts al mes”.

Per a Novo, “no es pot admetre l’insult cap a l’alcaldessa de tots els valencians i a més, fer apologia de la violència contra les dones, i menys encara si aquesta persona treballa en la institució”. “El sou que li paguen els valencians és perquè faça una oposició constructiva i no per a denigrar i insultar”, ha agregat.

Per tot açò, el president del Partit Popular de València ha reiterat a Compromís que actue “immediatament destituint Grezzi, condemnant i demanant disculpes pel seu comportament intolerant i totalitari”.

Comparteix

Icona de pantalla completa