Diari La Veu del País Valencià
Presó per a l’home acusat de matar i esquarterar la seua dona a Benijòfar
EFE / Torrevella.

El Jutjat d’Instrucció número 4 de Torrevella ha acordat hui presó provisional, comunicada i sense fiança per descomptat homicidi per a l’home acusat de matar la seua dona a Benijòfar, esquarterar-la i manar-la incinerar.

Segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià (TSCV), el detingut ha prestat declaració davant la jutge, que s’inhibirà al Jutjat de Violència d’Oriola, competent pel lloc en el qual presumptament van ocórrer els fets.

L’arrestat, de 45 anys i gerent d’una veterinària de Benijòfar, presumptament va traslladar les restes de la seua dona, ja esquarterades, al seu domicili en la localitat de Dolores, on va contactar amb l’empresa que habitualment incinera els animals sacrificats en la seua clínica perquè arreplegara les suposades restes d’un gos de gran grandària, segons fonts pròximes al cas.

L’empresa va arreplegar les borses amb les suposades restes per a la seua incineració, sense que, pel que sembla, es comprovara el contingut perquè es tractava d’un client habitual.

Els investigadors segueixen barrejant diverses hipòtesis sobre la mort de la dona, de 46 anys. Una d’aquestes és que hauria mort mentre ell li practicava una operació per a ajudar-la a aprimar-se, segons han apuntat fonts properes al cas.

Comparteix

Icona de pantalla completa