Diari La Veu del País Valencià
Pruna llibres es presenta dissabte a l’OCCC amb ‘Gabinet de curiositats’ d’Anna Moner
RedactaVeu / València

Pruna es descriu com una microeditorial valenciana de llibres en català. Un projecte, doncs, nascut en un marge de les indústries culturals. La raó del naixement de Pruna, segons explica el seu editor Josep Martínez és perquè “volem abastar diversos àmbits del coneixement i de la literatura, sense manies ni plans previs. L’art, la història, la sociologia o l’urbanisme tindran cabuda al nostre catàleg. Les idees prendran cos des de gèneres com l’assaig, el periodisme, els dietaris, els aforismes, la narrativa i, també, amb llibres híbrids, fronterers, que germinen als marges. Com les prunes, publicarem llibres de tots els colors: verd i groc clar, morat, roig obscur, negre, taronja, ambre o daurat. Cada llibre serà únic, perquè amb cada llibre, i de la mà dels autors, iniciarem un nou trajecte, que va des de la tria del format o el paper fins a les proves finals d’impremta”.

El llibre amb el qual inicien aquesta aventura és Gabinet de curiositats, d’Anna Moner, que recull articles publicats per aquesta autora fonamentalment al diari digital La Veu del País Valencià entre octubre de 2013 i novembre de 2015 on ens ofereix la seua mirada particular a obres musicals, cinematogràfiques, literàries, pictòriques…, que l’han seduïda i entre les quals troba vincles inesperats, estranys, curiosos.

La presentació tindrà lloc el dissabte 21 de novembre, a les 11.00 h a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València (c. Sant Ferran, 12) dins dels actes de La Plaça del Llibre. La presentació comptarà amb la participació de l’autora, Moisès Vizcaíno, coordinador del diari digital La Veu del País Valencià i de l’editor Josep Martínez.

“Gabinet de curiositats” d’Anna Moner (Ed. Pruna llibres).

Entre els pròxims llibres que tenen previst publicar a Pruna Llibres, a més d’alguns volums de narrativa, avancen que hi haurà un assaig relatat sobre l’urbanisme i la ciutat de València, que ha ideat l’arquitecte David Estal, i un altre de la periodista Majo Siscar, que relatarà la seua visió del Mèxic actual, on ha viscut i treballat al llarg dels últims sis anys.

Comparteix

Icona de pantalla completa