Diari La Veu del País Valencià
S’esfonsa part del sostre del Palau de Justícia
RedactaVeu / EFE / València

En un comunicat, Intersindical ha apuntat que aquesta ensulsiada parcial del fals sostre s’ha produït durant el cap de setmana, en un passadís entre les seccions 1a i 5a de la sala contenciosa administrativa del tribunal, on treballen prop de 80 persones i on “s’atén contínuament públic i professionals”, segons el sindicat.

El sindicat ha denunciat el “abandó dels edificis judicials, la falta de manteniment i la inexistència d’un pla de rehabilitació de l’edifici del Palau de Justícia” i ha anunciat que requerirà a l’Administració la revisió de totes les instal·lacions judicials i un pla integral de rehabilitació del citat edifici.

El portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts, Ignacio Blanco, ha assenyalat que la caiguda d’un sostre aquest cap de setmana en la tercera planta del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) de València, “posa de manifest les deficients condicions en què es troba l’edifici, a l’espera d’una rehabilitació i millora de l’interior que no arriba”. Esquerra Unida demanarà explicacions sobre aquest succés al conseller de Justícia i reclama una intervenció immediata a l’immoble “per evitar que es pose en risc la seguretat dels treballadors i del públic que hi accedeixen diàriament”.

Blanco recorda que fa uns anys es va restaurar la façana del TSJ, “i es quedà a l’espera l’interior de l’edifici, en el qual no s’ha actuat des dels anys 60. La rehabilitació no ha arribat encara i la caiguda d’un sostre, en el passadís de la tercera planta, posa en evidència l’estat en què es troba l’immoble, en el qual treballen diàriament moltes persones i hi accedeix també molt de públic”, denuncia.

Comparteix

Icona de pantalla completa