Diari La Veu del País Valencià
Aspencat presenta a Picassent el nou disc ‘Tot és ara’ el 28 de novembre

RedactaVeu / Picassent.

El pròxim 28 de Novembre a les 20 hores, Aspencat presentarà a la Casa de Cultura de Picassent el nou disc Tot és ara, on oferiran per primera vegada la versió en acústic de l’espectacle. Un acte dirigit a audiències més reduïdes, en què el contacte amb el públic es més directe, més íntim.

Estaran acompanyats, en aquesta ocasió, per una secció de cordes formada per violins, viola, violoncel, llaüt, guitarres i set de percussió. És en els acústics on les cançons es despullen per mostrar-ne la part més pura, la seua essència.

Les entrades estaran a la venda a partir del dia 16 de Novembre, únicament a la Casa de Cultura de Picassent c/ Jaume 1, 15, al preu de 3 € i fins a omplir l’aforament de la sala.

Després de 9 anys pujant als escenaris, Aspencat ha fet un nou abordatge amb Tot és ara (Halley Records). Un disc amb el qual la banda segueix explorant nous territoris entre el reggae el Dancehall i el Dubstep. Aquest és un treball estilísticament més ampli que els anteriors però sense perdre el segell electrònic dels sons greus ni del llaüt, així com el missatge incisiu i crític que els caracteritza, sent totes aquestes, les senyes d’identitat que els han convertit en una de les bandes valencianes més reconegudes dins i fora del País Valencià.

La banda de la Marina ha tornat a la càrrega amb un treball que apunta a una evident maduresa sonora. Els dos anteriors treballs Naixen primaveres però sobretot Essència van ser el punt d’inflexió que va catapultar Aspencat a xafar els millors escenaris. Fruit de tota l’experiència acumulada durant aquests anys naix aquest Tot és ara. Cal remarcar que des dels seus inicis Aspencat sempre ha tingut un missatge crític que s’ha anat endurint a mesura que avançava la crisi econòmica i s’incrementaven les desigualtats i la injustícia social.

Comparteix

Icona de pantalla completa