Diari La Veu del País Valencià
El Centre Octubre acull les jornades ‘La Plaça del Llibre’ del 19 al 22 de novembre

RedactaVeu / València.

Des de hui dijous 19 fins al 22 de novembre se celebra a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, al carrer de Sant Ferran 12, de València, la Plaça del Llibre. Aquestes jornades són un espai de trobada per a editors, llibrers, autors i sobretot, lectors i lectores, organitzat per quatre associacions: Acció Cultural del País Valencià, Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, Associació d’Editors del País Valencià i el Gremi de Llibrers de València, amb el suport de la Generalitat valenciana, la Diputació de València i l’Ajuntament de València.

Per al divendres 20 de novembre s’ha preparat un programa especial d’activitats, que culminarà en un sopar literari. A les 18:00h al Saló d’actes hi haurà una taula redona Any Ramon Llull. Amb la presentació d’El Llibre de les bèsties, una adaptació de Laura Borràs, on hi intervindran Maribel Ripoll (comissària de l’Any Llull a les Illes Balears), Laura Borràs (directora de la Institució de les Lletres Catalanes) i Gemma Pasqual (vicepresidenta d’AELC). A les 19:30h al Saló d’actes es farà una entrevista oberta amb Jaume Cabré, Premi d’Honor Plaça del Llibre 2015.

A les 20:30h al Hall Lliurament de premis de la Plaça del Llibre: Jaume Cabré, Premi d’Honor 2015 i Escola Valenciana, Premi Difusió 2015. I per acabar el dia, conviden a compartir tots plegats el Sopar a la Plaça, que tindrà lloc al restaurant del Centre Octubre a les 21:30h.

Poden veure tota la programació punxant ací.

Comparteix

Icona de pantalla completa