Alemany llança el seu primer single: 'Per què no aneu a fer la mà?' Vídeoclip

L’humorista suecà amb Borja Penalba i Mire Vives llança una cançó dedicada “a totes eixes persones que ens foten ràbia, a eixa gent que ens dóna malíccia”
23 novembre 2015 01:00h
Eugeni Alemany.

L. Part / València.

“Als qui aparquen en doble fila i es deixen el cotxe frenat. Als qui pugen a l’autobús  al matí i no s’han dutxat. I als qui t’inclouen en un grup de cent persones en whatsapp”, entre molts altres, són els destinataris de la cançó ‘Per què no aneu a fer la mà’ d’Eugeni Alemany, el compositor i músic Borja Penalba, i Mire Vives, amb la col·laboració de Mesdemil en la gravació del vídeo que està ja triomfat a les xarxes. 

El vídeoclip es va presentar passat divendres durant la celebració de la Nit d’Escola Valenciana celebrada a Alginet en la qual l’humorista suecà va amenitzar l’acte, i també en la gala de la Xa edició dels Premis Ovidi celebrada passat dissabte.

La melòdica cançó també va dirigida, segons la lletra cantada per Alemany en el vídeo clip en blanc i negre, “a qui inventà ‘l’abrefácil’, als qui deixen el vàter brut, als qui comparteixen fotos de gossos morts en el Facebook”, com també “a les teleoperadores, i als qui cobren 5 euros per un suc”.
 
 

 
next