Diari La Veu del País Valencià
Les oficines del Servei Públic Estatal d’Ocupació de València estan saturades
RedactaVeu / València

El sindicat CSI-F ha traslladat a la Subdelegació del Govern en València la necessitat d’ampliar en plantilla i espai les oficines del Servei Públic Estatal d’Ocupació (SPEE) a la ciutat de València. La central sindical destaca que aquests locals no s’han adaptat a l’increment d’usuaris patit en els últims anys, la qual cosa provoca cues i saturació malgrat la cita prèvia.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI-F) explica que l’escassetat de plantilla i espai a les huit oficines de l’SPEE a València, queda especialment palès en les dependències situades als carrers Felipe Rinaldi, Juan Lloréns, Avinguda del Cid i Arts Gràfiques. També destaca la impossibilitat de l’accés a alguns punts de tramitació a persones que es desplacen en cadira de rodes a Vila Barberá o l’adequació d’un habitacle interior per a atendre al local del carrer Alfambra.

CSI-F va plantejar, en l’última taula de negociació, que les oficines del Servei Públic d’Ocupació a València disposaren de més plantilla i espai per a poder atendre, amb major eficàcia i rapidesa, els usuaris. Per a aconseguir-ho, va insistir a ampliar els locals existents o a disposar de nous. Subdelegació del Govern va anunciar que parlarien amb la Generalitat per tractar d’arribar a un acord, ja que els immobles on se situen les oficines de l’SPEE són compartits pel Servef i gestionats pel Consell.

No obstant açò, la situació no ha evolucionat en els últims mesos i la saturació continua. Les dues úniques oficines que s’han adaptat a l’increment de la desocupació i que disposen de l’espai necessari per a atendre de manera adequada els ciutadans són les de l’Avinguda del Port i Luis Oliag.

Comparteix

Icona de pantalla completa