Diari La Veu del País Valencià
El PP acusa Compromís de ʺgrup radical, fanàtic i antisistema
EFE / València

Grau ha realitzat aquestes manifestacions després que Compromís haja instat el PP a acudir als tribunals si considera que la imatge que lluïa Grezzi en la seua samarreta fa apologia de la violència de gènere. “No fa falta anar als jutjats perquè la imatge parla per si sola, i la societat sap perfectament el que està veient i quin tipus de persona és la que està amb el fuet en la mà”, ha assegurat Grau.

Per al vicealcalde, “amb aquest tipus d’accions es posa en evidència la vertadera cara de Compromís”. “És d’agrair a Grezzi que li lleve la màscara a Compromís i que mostre la seua autèntica cara de grup radical, fanàtic i antisistema”, ha agregat.

Ha incidit, així mateix, en què “es posa en evidència quan porta samarretes amb imatges en les quals fa apologia de la violència contra la dona, en aquest cas ell mateix assotant l’alcaldessa. Una imatge denigrant i vexatòria per a qualsevol persona”.

“De Grezzi sabem per la seua biografia els últims onze anys, però desconeixem el seu passat a Itàlia, i ens preguntem per què ho oculta, que pot haver-hi darrere d’aquest passat quan tots els membres d’aquest consistori tenim una biografia clara i coneguda per tots i no obstant això, ell manté el passat ocult i desconegut”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa