Diari La Veu del País Valencià
Joan Ribó assistirà a la reunió de la xarxa de ciutats ‘rebels’
Europa Press / Santiago de Compostel·la

Després d’una jornada prèvia en la qual hi haurà taules tècniques, el dissabte 28, segons han confirmat fonts de l’organització, hi haurà dos actes de caràcter més institucional a la Corunya i Santiago de Compostel·la, on governen Xulio Ferreiro i Martiño Noriega, respectivament.

A més de taules de treball en les quals participaran regidors i tècnics dels diferents ajuntaments, també hi haurà un gran acte públic en Palexco, que tindrà lloc el dissabte a la vesprada, a les 19,30 hores.

Serà en el mateix escenari on va acudir en campanya electoral el líder de Podemos, Pablo Iglesias, durant la campanya de Marea Atlàntica, aforament que, llavors, es va quedar xicotet per a acollir a tots els que van voler assistir a l’acte.

Concretament, intervindran els alcaldes de les marees gallegues que governen en les ciutats -Jorge Suárez (Ferrol), a més dels ja abans esmentats–, els regidors de València (Joan Ribó), Barcelona (Ada Colau), Saragossa (Pedro Santisteve), Cadis (José González ‘Kichi’) i la portaveu del govern de Madrid, Rita Maestre.

Fonts de l’Ajuntament de Madrid han confirmat que l’alcaldessa, Manuela Carmena, no podrà assistir per motius d’agenda, però que sí estarà present el Consistori madrileny amb els edils Celia Mayer i Nacho Murgui, a més de Maestre.

Comparteix

Icona de pantalla completa