La Conlloga-Muixeranga de Castelló celebra el dissabte el 2n aniversari amb una festa

26 novembre 2015 01:00h

RedactaVeu / Castelló de la Plana.

La Conlloga-Muixeranga de Castelló és l'agrupació cultural que ha recuperat la tradició de les muixerangues a la Plana. Durant aquests dos anys de vida ja ha actuat en dates tan emblemàtiques com les Festes de la Magdalena, el Corpus de Castelló, La Trobada de Muixerangues d’Alacant a les festes de Fogueres, l'Aplec dels Ports i el Nou d’Octubre, entre altres.

Des de la Conlloga-Muixeranga de Castelló “volem agrair l´esforç de tots els muixeranguers, i molt especialment a totes les persones que ens han donat suport durant aquests dos anys de vida de la nostra associació”.

Per a celebrar aquest esdeveniment s´han organitzat diversos actes: A les 19.00 a la plaça de la Peixateria actuaran dintre del concert per la memòria històrica amb la coral de “Veus Atrevides”.

Posteriorment a les 21:00 celebraran la festa d’aniversari al Casal Popular de Castelló al carrer d’Amunt 167. Des de la Conlloga-Muixeranga anuncien que la festa que està oberta a tot el món qui vulga vindre a compartir un dia tan especial com aquest. Sortejaran entre els assistents material de la Conlloga i hi haurà begudes de la terra servides en el got dissenyat especialment per a l’ocasió.


 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next