El teu suport econòmic és imprescindible per a poder alçar La Veu!

Ja fa quasi 3 anys que el projecte comunicatiu @laveupv.com actualitza diàriament tot el que passa al nostre País Valencià. Un temps en què hem contat el tancament de la nostra RTVV, la de tots, en què hem donat veu a moltes associacions i entitats silenciades fins aleshores, un temps en què les víctimes del metro han pogut dir la seua sense embuts, un temps en què hem pogut explicar de primera mà el canvi polític al nostre país… en definitiva, un temps que hem intentat ser La Veu del País Valencià, i sempre, sempre, mitjançant la nostra llengua.

I per això, volem continuar endavant amb la gosadia que hem fet servir fins ara. El nostre equip fa un enorme esforç, en tots els sentits, per a cada dia oferir a tots els usuaris una informació actualitzada i rigorosa, cada dia aprèn amb les crítiques vessades pels nostres usuaris, cada dia intenta que la normalitat que representa tindre un diari, íntegrament en valencià, exclusivament en la nostra llengua, es faça realitat.

Per tot això i moltes coses més et demanem el teu suport econòmic. Només un mínim esforç teu, suposa una gran ajuda per a nosaltres. Perquè volem, com els lectors i lectores ens demaneu, millorar els nostres continguts, abastar més temàtica, arribar a més llocs… volem clar que sí, alçar La Veu del País Valencià.

Agermana’t a La Veu, amb el teu suport econòmic, alçarem La Veu!

Comparteix

Icona de pantalla completa