Diari La Veu del País Valencià
Fes les teues preguntes al conseller de Transparència. La Veu et dóna veu

RedactaVeu / València.

Aquest dimecres, dia 2 de desembre, a les 19:30 hores a l’Octubre CCC de València, se celebra una Conversa i debat amb Manuel Alcaraz, conseller de Transparència i Participació.

Manuel Alcaraz.

L’acte, organitzat per Acció Cultural del País Valencià (ACPV), comptarà a més amb la participació de Tino Villora, membre de Salvem el Cabanyal; Beatriz Garrote, presidenta de l’Associació de Víctimes del Metro del 3 de Juliol (AVM3J); de Joan Romero, professor de la Universitat de València; i de representants de la Xarxa d’Entitats del País Valencià.

Beatriz Garrote.

Carrer del Cabanyal.

Si no podeu assistir i voleu traslladar les vostres preguntes als intervinents, podeu fer-ho a través d’aquest diari digital enviant un correu a [email protected], o també en la secció de comentaris d’aquesta mateixa notícia. També podeu fer les preguntes via Twitter (@laveupv.com) amb el hashtag #democràciaparticipativa.Totes les vostres qüestions, dubtes, i precs seran traslladades al conseller i resta dels intervinents perquè responguen. La Veu vos dóna Veu. Participeu i feu realitat, mitjançant les vostres aportacions, precs i suggeriments, una autèntica democràcia participativa.

Comparteix

Icona de pantalla completa