Educació completa la concessió de les ajudes de #XarxaLlibres als Ajuntaments

#XarxaLlibres rep fins ara 8.646 sol·licituds telemàtiques de famílies valencianes
30 novembre 2015 01:00h
RedactaVeu / València

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha completat la concessió als Ajuntaments de la seua part de les ajudes del programa de gratuïtat de llibres de text #XarxaLlibres. A la resolució, publicada aquest dilluns al DOCV, es concedeixen ajudes per un import de 15.702.873,28 € a un total de 250 Ajuntaments d’arreu del territori.

Amb aquesta concessió, només queden pendent de resolució aquells Ajuntaments als quals se'ls ha sol·licitat que completen la documentació preceptiva que havien de lliurar conjuntament amb la sol·licitud per participar en #XarxaLlibres. Tan bon punt es realitze la revisió i la verificació d'aquesta documentació, la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport procedirà a publicar la concessió de les ajudes amb caràcter immediat.

D'altra banda, un total de 8.646 famílies han realitzat ja la sol·licitud telemàtica per poder beneficiar-se del programa #XarxaLlibres durant el matí de dilluns. Aquestes xifres només inclouen les sol·licituds emplenades en línia. Les famílies també poden adherir-se al programa descarregant-se el formulari i imprimint-lo en paper des de la pàgina web. Per emplenar la sol·licitud telemàtica, les famílies han d'accedir a la pàgina web de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport habilitada per a #XarxaLlibres, més concretament, accedint a l'apartat ‘Famílies’ o clicant ací.

Una vegada emplenada aquesta sol·licitud, per a la qual no es necessita signatura electrònica, es genera un codi amb el qual l'Ajuntament podrà recuperar les dades del sol·licitant a l'hora de tramitar-la.


 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next