Diari La Veu del País Valencià
Mònica Oltra: ‘El pròxim acte el farem a la Fonteta, allí cabem tots’

RedactaVeu / València.

La sala dels cinemes Aragó es va quedar xicoteta aquest diumenge per veure en escena a qui, sens dubte ja és la líder i referent principal de Compromís, Mònica Oltra, que va participar en un ‘multimíting’ amb els líders de les diferents coalicions i marees que conflueixen amb Podem en les eleccions del 20D. Destacar que per a Pablo Iglesias, Oltra ja és el referent de Podemos al País Valencià.

Oltra va demanar disculpes a la gent que no va poder entrar a la sala i va afirmar que “el pròxim el farem a la Fonteta i allí sí que cabem tots”.

En l’acte van participar, via ‘streaming’ Victoria Rosell, Xosé Manuel Beiras, Ada Colau i Pablo Iglesias i Oltra el primer que va fer va ser recordar Miquel Grau, recentment honrat pel Consell: “Un jove, lluitador per la llibertat, que va ser assassinat per un militant de Fuerza Nueva” i que el Consell li ha atorgat la distinció per les llibertats.

Però Mònica Oltra va centrar el seu discurs en els casos de corrupció que han agranat el País Valencià com el saqueig d’Emarsa, la trama de la família de Cotino, el cas Blasco, Fitur, Gürtel….

El que es va palpar en aquest acte és que Mònica Oltra s’ha convertit en un vertader fenomen de masses i més encara després de les últimes enquestes que li donen a la coalició Compromís-Podem uns ‘magnífics’ resultats.

Recalcar les absències a l’acte del cap de llista de Compromís-Podemos-És el Moment, Joan Baldoví o d’Enric Morera, entre altres.

Comparteix

Icona de pantalla completa