Montón: ‘El 20D s'acabarà el copagament, la corrupció i el desgovern’

La consellera de Sanitat i secretària d'Igualtat del PSOE va participar ahir a Llutxent. Jorge Rodríguez: “A diferència de Ciudadanos o Podemos, nosaltres no tenim discursos, tenim exemples; no prediquem, practiquem"
7 desembre 2015 01:00h

RedactaVeu / Llutxent.
 
Carmen Montón, la consellera de Sanitat i secretària d'igualtat del PSOE, va encoratjar els militants socialistes a fer possible que el 20D s'acabe el copagament, la corrupció i el desgovern ahir al saló d'actes de l'Ajuntament de Llutxent davant un centenar d'assistents a l'acte Polítiques d'igualtat, polítiques de persones que va comptar també amb la presència del president de la Diputació i secretari general del PSPV a la Vall d'Albaida, Jorge Rodríguez que va remarcar: “A diferència de Ciudadanos o Podemos, nosaltres no tenim discursos, tenim exemples; no prediquem: practiquem. No hem promés llibres de text gratis, estem fent que l'educació siga universal i gratuïta; no prometem aules per a xiquets i xiquetes de 2 i 3 anys, les estem obrint”.

Montón va assenyalar que l'única garantia del canvi és el PSOE, “un partit compromés amb el 99% de la població: amb els qui no reben sobres ni es beneficien d'amnisties fiscals, un partit compromés amb les dones, amb les persones dependents, amb els expulsats del mercat laboral i amb els qui encara no han pogut entrar” i, per a fer-ho possible, les primeres mesures seran l'eliminació del copagament i la derogació de la reforma laboral. Montón va recordar que el PSOE és l'únic partit on el 50% dels caps de llista són dones: ‘Ciudadanos’, el nom diu molt sobre la nova dreta: on estan les ‘Ciudadanas’?
 

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez va animar a fer un esforç «per a completar el canvi que va començar en maig als pobles de la Vall d'Albaida, la Diputació i la Generalitat». Rodríguez va incidir en que “ens juguem la societat del futur, especialment en polítiques d'igualtat. Com va dir Pedro Sánchez, les polítiques d'igualtat són la pàtria dels socialistes. Quan ho va dir es van burlar aquells per als quals les polítiques d'igualtat són polítiques de “igual da””.

L'alcalde de Llutxent, Pep Estornell, que va actuar d'amfitrió juntament  amb la secretària comarcal d'igualtat, Xaro Boscà, va definir les polítiques d'igualtat com “polítiques d'esquerres que busquen la felicitat i el benestar de les persones”.
 
 

next