Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig: ‘Estem en una Comunitat tremendament marginada pel Govern de Rajoy’
RedactaVeu / Sant Mateu

El secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assenyalat que “si a Espanya és important que guanye el PSOE, en aquesta terra encara ho és més perquè estem en una comunitat tremendament marginada pel govern de Rajoy”. “Tenim 250 euros per habitant menys per a serveis bàsics que en altres comunitats autònomes”, ha denunciat, després de recordar que “açò s’ha permès i ha succeït perquè el PPCV es va dedicar durant anys a ofrenar noves glòries a Espanya i no a defensar els interessos dels valencians i valencianes”.

Així s’ha manifestat el secretari general del PSPV-PSOE en l’acte electoral que ha congregat més de 300 persones en la localitat de Sant Mateu (Baix Maestrat) i que ha comptat amb la intervenció del cap de llista al Congrés dels Diputats per la circumscripció de Castelló, Artemi Rallo, l’alcaldessa de la localitat, Anna Besalduch, i amb la presència de destacats càrrecs institucionals i orgànics del partit així com militants i simpatitzants.

Durant la seua intervenció el secretari general ha recordat la “nefasta gestió” que el PP ha realitzat al PV. “Ací van deixar 40.000 milions de deute i balafiaments com a la Ciutat de la Llum o els sobrecostos descomunals com a Fira València que ens costarà molts diners a tots els valencians”, per la qual cosa ha instat a tots aquells que seguisquen pensant que el PP gestiona bé l’economia que “vinguen a la Comunitat i ho vegen”.

De la mateixa manera ha fet un repàs als nombrosos casos de corrupció que durant els anys de gestió del PP han assolat el País Valencià i ha recordat que “els que manen ara en el PP de Castelló i de València els va posar Carlos Fabra, el mateix que hui està a la presó”.

Ximo Puig ha acusat el PP de no voler fer campanya “perquè no li interessa que es parle dels problemes de la gent i per açò s’ataca tant al PSOE” i ha insistit que “l’únic que pot arribar a ser president del Govern és Pedro Sánchez”.

Puig ha assenyalat que en localitats com a Sant Mateu quan ningú creia que tindríem un president socialista “ara ho hem aconseguit i de la mateixa manera ho aconseguirem a Espanya”. “Res es guanya si no es té confiança i nosaltres tenim confiança perquè els socialistes volem guanyar per a la gent”, ha puntualitzat. De la mateixa manera, ha animat a tots els assistents a eixir al carrer per aconseguir que arribe a Espanya el canvi que al PV ja ha començat i aconseguir així un Govern que “assumisca la igualtat entre comunitats”.

Finalment, l’alcaldessa de Sant Mateu, Anna Besalduch, ha destacat el treball de Ximo Puig al capdavant del Consell i ha posat en valor l’especial atenció que està mostrant per resoldre els problemes dels Ajuntaments perquè, segons ha assenyalat “estem enfront un president que planteja mesures concretes per atendre les necessitats dels ciutadans i ciutadanes com és el cas de l’engegada del programa Xarxa Llibres”. En aquest sentit, ha destacat també el gran esforç que des del Consell s’està realitzant per complir amb l’ajuda a la dependència o retornant la sanitat universal, un dret retallat pel PP”.

Comparteix

Icona de pantalla completa