Diari La Veu del País Valencià
Recorregut en el TRAM entre Dénia i Alacant per denunciar les males infraestructures

RedactaVeu / Dénia.

En el centenari de la línia entre Dénia i Alacant els candidats d’Ara, País Valencià han volgut realitzar el trajecte entre Dénia i Alacant de 3 hores i 20 minuts per denunciar l’abandó i el mal estat del tren de la costa.

D’aquesta manera els candidats han volgut comprovar el mal estat de la línia, la manca d’inversions en infraestructures en transport públic a la zona de major influència turística del País Valencià, i denunciar els incompliments històrics en inversions de l’Estat espanyol al País Valencià

La comitiva encapçalada des de Dénia pel candidat al Senat Toni Roderic i des de Benidorm pel regidor i número dos de la candidatura al Congrés Juan García, han sigut rebuts pel cap de llista per Alacant Mikel Forcada i pel candidat per València Josep Barberà, que han recollit les diferents demandes i propostes de les Marines.

Després del recorregut de tres hores i vint minuts, amb tres transbords, dos trams en tren a gasoil, un tram en autobús i altre tram en tren elèctric, el candidat al Senat Toni Roderic, ha declarat que “hem de gestionar els nostres recursos per tenir unes infraestructures de qualitat i al servei de la nostra gent. La mobilitat al País Valencià és desastrosa per la qual cosa exigim el traspàs de la gestió ferroviària al País Valencià per tal de fer possible el tren de la costa o la millora de les línies Xàtiva-Alcoi o Alacant-Oriola. Hem vist com l’Estat es gastava quantitats indecents de milions en línies d’AVE sense sentit mentre el País Valencià no té una xarxa de transport ferroviari que atenga les necessitats de la ciutadania”.

Comparteix

Icona de pantalla completa