Diari La Veu del País Valencià
La SC Micalet recupera la festa de la Setmana de la Infància de 1937
RedactaVeu / València

La primera de les activitats que formen part de la Setmana de la Infància en la SC el Micalet és l’exposició ‘L’amor als infants’, comissariada per Cristina Escrivà i Francesc Piera, que es pot visitar en l’entitat fins el 3 de gener.

La mostra inclou un taller de papiroflèxia, a càrrec de Paco Duart, i un de reciclatge a càrrec de Juanito Maraca. A més a més s’hi poden veure objectes, fotografies i documents originals de com va celebrar la República aquell 1937 la festa per als més menuts.

El següent acte serà el 14 de desembre, a les 19 hores a La Nau Centre Cultural de la Universitat de València, on es farà la presentació del projecte ‘Festa de la Infantesa’. Ja per al 28 de desembre tindrà lloc el concert matinal ‘7 cançons infantils’, a partir de les 12 hores, al Teatre de la SC el Micalet.

I com a gran cloenda dels actes de la Setmana de la Infància, el 3 de gener a les 12 hores se celebrarà la cavalcada infantil presidida per les ‘Tres Magues de Gener’, que tindrà el seu inici a la plaça del Pilar. Serà un espectacle multicolor amb el protagonisme per a aquestes ‘tres magues’ tan especials, que no són altres que la representació de la Llibertat, la Igualtat i la Fraternitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa