ÉTNOR i Caixa Popular, unides per a promoure els valors de l'ètica en l'economia

El president de la Fundació ÉTNOR, Ètica dels Negocis i de les Organitzacions, Enrique Belenguer, i el director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, han signat un acord de col·laboració entre les dos entitats en el qual s'han compromès a col·laborar en la promoció dels valors ètics en l'economia.
13 desembre 2015 01:00h
RedactaVeu / València
 
L’entitat financera valenciana és referent en la gestió de banca cooperativa, social i solidària, i per això les seues activitats busquen promoure els valors de l'ètica i la responsabilitat per a enfortir el conjunt de la societat civil valenciana.
 
Per la seua banda, ÉTNOR és una fundació sense ànim de lucre que naix amb la idea d'incentivar, difondre i respectar els valors ètics implícits en l'activitat econòmica i la qualitat de les organitzacions i institucions públiques i privades.
 
En coincidir en els objectius, les dos entitats tenen especial interès en coordinar esforços i implicar els seus col·lectius. A la vegada, la signatura del conveni enforteix les relacions entre ÉTNOR i Caixa Popular.

 
next