Diari La Veu del País Valencià
Pere Fuset es reuneix amb l’entitat secessionista Lo Rat Penat en un ambient ‘cordial’

Redactaveu / València.

El regidor delegat de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, s’ha reunit aquest matí amb el president de Lo Rat Penat, Enric Esteve, i diversos membres de la junta directiva de l’entitat. En un ambient de cordialitat, el regidor els ha manifestat la voluntat de l’equip de govern de “col·laborar amb totes aquelles entitats que treballen per impulsar l’àmbit festiu de la ciutat de València, tant en la seua promoció, com en la difusió”.

Fuset ha reiterat el treball de la Regidoria de Cultura Festiva per tal d’obrir les tradicions de València i els seus barris a tota la ciutadania i, en aquest sentit, ha mostrat el propòsit del govern municipal per estendre la col·laboració a totes les entitats “que treballen en el seu dia a dia per engrandir la cultura popular de la ciutat”.

Al mateix temps, Pere Fuset ha ressaltat l’aposta de l’equip de govern “per la transparència, també en allò referit a la concessió d’ajudes, i en el cas de Cultura Festiva mantindrem els mateixos criteris de claredat, de manera que qualsevol ciutadà puga saber a quins projectes concrets es destinen les ajudes de la nostra regidoria”.

Comparteix

Icona de pantalla completa