Diari La Veu del País Valencià
El Micalet acull hui el festival poètic ‘Obres o Trobes’
Europa Press / València

El president de la SC El Micalet, Tonetxo Pardiñas, ha destacat durant la presentació del certamen que aquest acte és “una manera de donar-li veu als poetes del país, amb textos recents i d’altres que ja estan a l’imaginari de la nostra literatura”. Aquesta activitat obri una via de col·laboració amb ‘Obres o Trobes’ “i així, continuar treballant per la nostra cultura i en un futur seguir programant activitats entre els dos”.

Per la seua banda, el president de l’Associació Cultural Obres o Trobes i acadèmic de la llengua, Josep Lluís Doménech, ha manifestat el seu “agraïment” a la Societat Coral per l’acolliment a la seua proposta, “un acte obert al públic que enguany hem volgut celebrar ací, al Micalet”.

Així, la vetllada literària començarà amb el poema Assaig de càntic en el temperament, de Salvador Espriu, que serà llegit pel president de la Societat Coral, Tonetxo Pardiñas, i Antoni Sales. A continuació els versos de Berenguer, Estellés, Toni Mestre, J.L. Doménech i Ana Noguera acompanyaran els assistents amb la veu de la directora artística del Teatre Micalet, Pilar Almería, entre altres participants.

Seguidament, es presentarà el llibre El meu món en quatre estacions, de Maria Ángeles Chavarría i Josep Lluís Doménech, així com la carpeta de gravats Un any, una vida, una història, de Josep Díaz Azorín i J.L. Doménech. A continuació serà el torn d’Obres o Trobes, recopilatori d’El Col·lectiu.

Com a punt final del festival poètic ‘Obres o Trobes’ es projectarà el documental Elogi a un xiprer, sobre la figura de Carles Salvador, feta per Alfredo Ramos i Joan Vergara.

Comparteix

Icona de pantalla completa