Diari La Veu del País Valencià
Eugeni Alemany dóna la campanada a Godella
RedactaVeu / Godella

El còmic valencià Eugeni Alemany serà el protagonista de la Nit de cap d’any de Godella. La iniciativa –inèdita– de la Regidoria de Cultura permetrà que la ciutadania de la localitat i els seus voltants puguen gaudir d’una “vetllada inoblidable” i rebre el nou any “de la millor manera, amb un somriure als llavis”, tal com ha assenyalat la responsable de l’Àrea, Tatiana Prades, qui ha assegurat a Ràdio Godella que el seu major interès és “programar amb originalitat i atreviment, alhora que involucrar al riquíssim teixit associatiu i cultural del poble”.

Serà al Teatre Capitoli de Godella on l’humorista farà una representació especial de finalització d’any del seu espectacle ‘En persona guanye’, un monòleg ple d’humor i improvisació i on el públic també juga un paper molt important.

El xou començarà a les 23.30 h el dia 31 de desembre i, a més de moltes rialles i sorpreses, hi haurà cotilló, cava i raïms per a tots els assistents amb el preu de l’entrada, que serà de 10 euros i que ja es poden adquirir al Centre Cultural Xicranda de Godella (tel. 963 64 29 52. C/ Manel Tomás, 2).

“Us esperem al Teatre Capitoli de Godella amb un espectacle de finalització d’any 100% valencià, 100% imprevisible i 100% divertit!!!”, conclou el mateix Eugeni Alemany.

Comparteix

Icona de pantalla completa