Diari La Veu del País Valencià
Torna la campanya ‘Per Nadal regala llibres valencians’
Europa Press / València

Així mateix, d’aquesta manera se cerca “fer visible la bona producció editorial valenciana en valencià”. Les editorials independents que han llançat aquesta proposta són Andana Edicions, Onada Edicions, Perifèric Edicions i Sembra Llibres.

La campanya compta amb el suport de 60 llibreries de tot el País Valencià, un 25 per cent més que les de la passada edició, han destacat els responsables de la proposta, que han assenyalat que amb aquesta nova campanya “es dóna continuïtat a la col·laboració conjunta entre editorials i llibreries valencianes per a promocionar el llibre en valencià en Nadal”.

Les quatre editorials que impulsen la campanya han destacat que els huit títols recomanats per a regalar aquestes festes són “per a totes les edats i les butxaques”. Els llibres són: ‘El fantasma Pixallits’, d’Andre Galan amb il·lustracions de Luis Demano (Andana Editorial); ‘Tirant’, basada en la novel·la de Joanot Martorell (Andana Edicions), i ‘Quan xiula l’avi’, de César Barceló i Clara Berenguer (Onada Edicions).

A aquests se sumen ‘La paciència del Minotaure’, d’Ivan Carbonell Iglesias (Onada Edicions), X Premi Internacional de Literatura de Viatges Ciutat de Benicàssim; ‘Això era una volta’, de Jordi Raül Verdú (Perifèric Edicions); ‘L’altra Jo’, de Cathy MacPhail (Perifèric Edicions); ‘Cantamapes’, de Wu Ming (Sembra Llibres), i ‘Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula’, de Jordi Tormo (Sembra Llibres).

Comparteix

Icona de pantalla completa