Diari La Veu del País Valencià
Compromís demana al Consell que obligue Marina Salut a construir l’ambulatori de Pedreguer
RedactaVeu / Pedreguer

La iniciativa, presentada pel diputat Josep Nadal, no és la primera de Compromís respecte a un centre que l’Ajuntament d’aquesta localitat de la Marina Alta reclama des de l’any 2000 i que fins i tot té un solar buit de 1.440 metres. L’espai, totalment urbanitzat, va ser cedit gratuïtament per la ciutat de Pedreguer i està registrat a nom de la Generalitat. Des de l’any 2008 un cartell anuncia la construcció del centre sanitari.

Després d’estudiar la documentació aconseguida, Nadal ha optat per aquesta proposició no de llei a tenor de les últimes converses mantingudes per la concessionària i l’Ajuntament en febrer de 2012. Aleshores, Marina Salud va exposar a qui fora alcalde de Pedreguer, Josep Puigcerver, i a la regidora de Sanitat, Dora Martín, que el centre es construiria quan la Conselleria donara llum verda al mateix.

Compromís ha pogut constatar al llarg de les diferents iniciatives parlamentàries realitzades que les negociacions per aquest centre han sigut de tots menys productives per al poble de Pedreguer. No va ser fins 2011 i després de diversos anys de trobades i converses, quan l’antiga conselleria de Sanitat del Partit Popular comunicara a l’Ajuntament que no hi havia pressupost per a l’obra.

Comparteix

Icona de pantalla completa