Smoking Souls presenta ‘Nit Salvatge’ en el videoclip promocional del Festivern

La festa de Benvinguda del dia 29 se celebrarà a l’envelat, l’entrada serà gratuïta
14 desembre 2015 01:00h
RedactaVeu / Tavernes de la Valldigna
 
El Festivern va nàixer ara fa onze anys com una nit de concerts pensada per tal d’acomiadar l’any escoltant música en valencià. Una dècada després, aquest festival que obri les seues portes els dies previs a Cap d’Any ofereix un cartell de primer ordre amb més de 25 potents formacions musicals que desfilaran entre el 29 i el 31 de desembre per Tavernes de la Valldigna.
 
Enguany ha sigut el grup pegolí Smoking Souls l’encarregat de presentar el festival d’hivern de les comarques centrals valencianes amb un vídeo promocional enregistrat a terres saforenques, concretament a Tavernes de la Valldigna, i ho ha fet amb una cançó inèdita Nit Salvatge en la qual han col·laborat Els Catarres, Boikot i Toni el Sucio (Riot Propaganda i Los Chikos del Maíz) sota la direcció artística de Tresdeu Media. És la cançó més atrevida d'Smoking Souls, s'apropa sense por cap a sonoritats ‘indie’ de la música actual.

 
Novetats Festivern
 
Entre les novetats de l’edició 2015-2016 destaca la publicació dels horaris d’actuació dels grups, una demanda del públic que enguany es materialitzarà durant les jornades prèvies. A més, des de l’organització s’està treballant per a millorar la planificació dels accessos de tal manera que tothom puga accedir a l’envelat sense problemes.
 
Enguany no hi haurà pausa ni descans el darrer dia de l’any al Festivern, és a dir, el 31 de desembre els concerts començaran a les 17:30 hores de la vesprada i acabaran de matí sense interrupcions. La Gossa Sorda, Boikot, Aspencat, Els Catarres, PlanB, Juantxo Skalari, At-versaris, Atupa, Bacora, Ítaca Band, Mox i el Punxadiscos Galàctic donaran la benvinguda al 2016 botant foc a la darrera nit de l’any.
 
Entre el 30 i el 31 de desembre podrem gaudir d’un bon nombre de concerts, però també del concurs de paelles, de campionats de futbet, raspall i bàsquet, així com d’activitats culturals i d’una Zona d’acampada gratuïta. De fet, el 30 de desembre Riot Propaganda, la unió temporal d’Habeas Corpus i Los Chikos del Maíz, compartirà escenari amb Oques Grasses, Skakeitan, Mai Mai, Smoking Souls, Égalité, King Kong Boy, Karra-Ska’l i Assekes.
 
 
El 29 de desembre la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna acollirà el concert homenatge a Ovidi Montllor de la mà de La Fera Ferotge (Inadaptats), Cesk Freixas i Pau Alabajos, en aquest cas l’entrada s’abonarà a banda i podrà adquirir-se a la mateixa Casa de la Cultura el dia 29. Mentre que en la festa de benvinguda de dimarts estaran les valencianes Pupil·les Dilatives, Suquet de Rap i Embolicats. El preu de les entrades és,de l'abonament Festivern de 26 euros anticipada i 30 euros en taquilla.
  
next