Diari La Veu del País Valencià
Educació democratitza les institucions
RedactaVeu / València

La Direcció General de Política Educativa ha volgut que els docents donen el seu punt de vista a través d’un qüestionari obert sobre les característiques de la convocatòria i sobre l’avaluació dels projectes que s’hi presenten a les ajudes. El director general de Política Educativa, Jaume Fullana, afirma que “la nostra intenció és traure una convocatòria al més satisfactòria possible i que arribe a més projectes i de més qualitat, per això hem creat un qüestionari obert perquè, de forma participativa, tot el professorat puga donar-ne la seua opinió”.

Per tal de participar en aquesta iniciativa pionera, els docents han d’accedir a i emplenar el formulari que es posa a l’abast de la comunitat educativa per tal de crear l’ordre de manera oberta i democràtica.

En aquest projecte de democratització de les institucions hi participen la Subdirecció General d’Innovació Tecnològica en els àmbits de l’Educació, Justícia i Hisenda de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic i el Servei d’Innovació i Qualitat de la Direcció General de Política Educativa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Es resolen les ajudes per a programes de música contra fracàs escolar 2015-16

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha resolt les ajudes a 341 centres educatius valencians per al desenvolupament de projectes d’Innovació Educativa per a la lluita contra el fracàs escolar mitjançant la música. Aquestes ajudes passaran, l’any que ve, a formar part d’una convocatòria de Programes d’Investigació i Innovació Educativa que s’ha explicat anteriorment.

Comparteix

Icona de pantalla completa