Diari La Veu del País Valencià
Teulada posarà en escena el Cant de la Sibil·la el 22 de desembre

RedactaVeu / Teulada.

El proper 22 de desembre Teulada posarà en escena el Cant de la Sibil·la amb la direcció artística de Rafa Soriano i la participació de l’Associació de dolçainers i tabaleters de Teulada i la Colla el Falçó, com a entitat organitzadora. Compten amb l’alumnat del Conservatori de Música Mestre Berenguer, per a la selecció de les veus blanques que representen la Sibil·la i els Àngels Custodis, amb el cor de l’Associació de Músics Professionals de Teulada, amb grup de metalls de l’Agrupació Musical Cultural de Teulada organitzat expressament per a aquest esdeveniment i, enguany com a novetat, comptaran en els interludis musicals, amb el grup de música antiga i renaixentista Tresalen, i amb el Grup de Danses Font Santa que interpretarà, abans de l’acte, la Dansa de la Mort al ritme de la melodia Ad mortem festinamus, del Llibre Vermell de Montserrat (s. XIV).

L’esdeveniment ‘El Cant de la Sibil·la’ començarà a les 20.30 h. amb el toc de tempesta, continuarà, a les 20.45 h, amb la cercavila de les aixames, la Sibil·la i la Colla el Falçó, des de la plaça del Porxe fins a la plaça de l’Església, on uns membres del Grup de Danses Font Santa (20.55 h) ballaran la Dansa de la Mort, i finalment s’interpretarà, a l’interior de l’església de Santa Caterina de Teulada, el Cant de la Sibil·la, a les 21.05 h.

Enguany el paper de la sibil·la l’interpretarà Marc Buigues Gasquet, acompanyat de Núria Pons Vidal i Mª José Urbano Llobell en el paper d’àngels, tots tres alumnes del Conservatori Professional de Música Mestre Berenguer de Teulada.

Comparteix

Icona de pantalla completa