Diari La Veu del País Valencià
L’alcalde de Gandia qualifica de ʺnazisʺ els veïns que es manifestaren a la seu del PP
RedactaVeu / Gandia

La regidora-portaveu del grup municipal Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques, ha condemnat les manifestacions de l’alcalde de la ciutat, Arturo Torró, qui ha qualificat com a ʺnazisʺ i ʺfeixistesʺ les persones que dilluns passat exerciren el seu dret democràtic a manifestar la seua opinió davant la seu local del Partit Popular. “És indigne que un alcalde, que és la màxima autoritat d’una ciutat insulte la ciutadania. Des de Compromís entenem que el senyor Torró no estiga d’acord amb les opinions de la gent, però és intolerable que un representant públic utilitze el seu càrrec per desqualificar les persones que pensen de forma diferent”.

Per a Milvaques tan legítim és celebrar davant la seu d’un partit polític una victòria electoral, com reunir-se per fer-los arribar el malestar o les queixes. A més a més, recorda que tant Torró, com altres membres del Partit Popular han participat en més d’una ocasió en manifestacions i concentracions “més o menys espontànies”.

Compromís considera que forma part de la regeneració democràtica que la societat isca al carrer, de forma pacífica, per tal de recordar que els governants ens representen. “El que és realment il·legítim, un assetjament, és deixar, per exemple, a una família sense casa o treball. Això sí que vulnera els drets fonamentals i constitucionals a un treball i un habitatge dignes. Apostem més per un Estat de la Justícia que no de Dret, en el qual s’amenaça sistemàticament el benestar de les persones”, ha assegurat la regidora.

Comparteix

Icona de pantalla completa