Diari La Veu del País Valencià
Compromís-Podemos distribueix en 18 hores 6.000 entrades per a l’acte de la Fonteta

RedactaVeu / València

Des que el passat 19 de novembre la candidatura anunciara que tancaria la campanya en un míting multitudinari al Pavelló de la Font de Sant Lluís a València s’ha generat una gran expectació en la ciutadania per assistir a un acte per al qual posteriorment es confirmà la participació de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i després s’anuncià la presència en el míting de l’activista polític britànic, Owen Jones.

Una vegada distribuïdes les entrades anticipades per Internet, la resta fins a completar l’aforament de la Fonteta es podran aconseguir el mateix divendres en les taquilles del pavelló. A més, també s’ha habilitat un espai per a ajudar a finançar l’acte, una plataforma per a compartir casa amb gent que viatge a València des de lluny i un espai per a compartir desplaçament fins a la Fonteta.

Per a la candidatura d’És el Moment és una notícia fantàstica tancar la campanya amb un gran acte acompanyats per Ada Colau i Pablo Iglesias per a realitzar l’espenta final i aconseguir ser la primera força política valenciana el 20 de desembre.

“El País Valencià serà la punta de llança del canvi estatal en les pròximes eleccions, i en la Fonteta demostrarem que volem culminar el canvi que vam iniciar el 24 de maig”, s’assegura des de la candidatura.

Comparteix

Icona de pantalla completa