Presentació aquest dimecres del llibre-disc ‘El perseguidor de melodies’. Vídeo

La llibreria Futurama de València acull a les 19.30 hores la presentació del relat i les 14 peces de guitarra del periodista Rafa Botella
16 desembre 2015 01:00h
L. Part / València
 
La llibreria Futurama de València acull aquesta vesprada a partir de les 19.30 hores la presentació oficial d‘El Perseguidor de Melodies, un llibre disc compost d'un relat i catorze peces de guitarra, obra del periodista i exempresari Rafa Botella.

Es tracta d’una semblança autobiogràfica de la relació de l'autor amb la guitarra, com a instrument, i més concretament amb la seua guitarra en particular -una guitarra de guaiac confeccionada de manera artesanal fa més de trenta anys per un lutier que en el seu moment va assortir d'instruments el mateix Paco de Lucía-.
 
El Perseguidor de Melodies és també “la història d'un ésser humà que creix, de la ciutat on creix, València, i de les voltes que dóna la vida”. El disc, que dóna títol al conjunt, consta de catorze més una peces de guitarra compostes i interpretades per l'autor vint-i-cinc anys després d'haver deixat de tocar (incloses les quatre variacions d’Ay Carmela). Les peces apareixen com a xicotetes històries narrades per una única veu, la de la vella guitarra de l'autor, “que no sona clàssica ni flamenca ni contemporània sinó…”.


 
En aquest enllaç, a partir del minut 23, podeu escoltar l'entrevista realitzada a Rafa Botella en el programa 'Locos por Valencia' de Ràdio València.


 

 
next