Diari La Veu del País Valencià
Pedro Sánchez: ‘A d’Arístegui, B de Bárcenas, C de Camps…
ACN / Alacant

El candidat socialista a la presidència del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha dit aquest dimecres que “no hi ha lletres a l’abecedari per definir la corrupció del PP” i ha insistit que Rajoy hauria d’haver dimitit fa dos anys quan es va conèixer que va enviar l’SMS a Bárcenas i que els electors l’han de fer dimitir amb el seu vot el 20-D.

En un acte a peu de carrer a Alacant, després de visitar el Mercat Central amb el president valencià Ximo Puig, el candidat ha exclamat: “l’A d’Arístegui, la B de Bárcenas, la C de Camps, la D de De la Serna, l’E d’Esperanza Aguirre, l’F de Francisco Correa, la G de Granados…”, i ha assenyalat que no queden lletres per a la corrupció dels populars. “Necessitem un president lliure per lluitar contra la corrupció i Rajoy no ho és, perquè és presoner dels papers de Bárcenas”, ha dit el líder del PSOE.

En la seua opinió, “és normal que Rajoy estiga incòmode després del debat perquè la veritat fa mal”, i si no va anar als altres debats amb altres candidats és “perquè la reforma laboral, les retallades i la seua relació amb Bárcenas no tenen defensa possible”.

Durant el mateix acte, Pedro Sánchez ha incidit en la idea que el veritable vot del canvi és el vot al PSOE i ha advertit que “si els socialistes guanyem les eleccions no hi haurà canvi polític a Espanya”.

“Si les dretes sumen, les dretes governaran i la suma de dretes és la resta de drets per als espanyols i no ho podem tolerar”, ha dit, tot afegint que tot el que no siga votar els socialistes és “regalar quatre anys més a Rajoy” per la qual cosa “no es pot quedar ni un vot a casa”.

Pel que fa a la corrupció ha apuntat que és el segon problema per als espanyols i ha incidit que “la gran diferència entre Rajoy i jo és que hem aprovat un conveni amb Transparència Internacional, perquè la transparència és fonamental per combatre la corrupció, i tots els nostres dirigents i càrrecs públics hem fet públiques els nostres comptes”.

Ximo Puig: “Diumenge, o continua Rajoy o Pedro és president, no hi ha més opcions”

Per la seua banda, Ximo Puig ha reiterat durant la seua intervenció que els socialistes “representem els valors d’aquelles persones que van morir per la llibertat en aquest país” i ha apuntat que “diumenge o continua Rajoy o Pedro és president, no hi ha més opcions, i és el moment de fer-ho possible “. En aquest sentit, ha destacat que “hem de triar entre la decència o la indecència en aquest país”.

Així, ha recordat que “ací a la Comunitat Valenciana vam fer possible el canvi, i ara tenim un govern decent a la Generalitat que prioritza el fonamental i que està treballant per a les persones”. En aquest sentit, ha afegit que cal un canvi per tenir un aliat a Espanya que pose aquesta terra on es mereix” i ha insistit que “falten 48 hores perquè acabe la campanya i cada dia avancem més, però necessitem ser els primers i que Pedro es convertisca en president d’Espanya “.

Comparteix

Icona de pantalla completa