Eugeni Alemany defensa a una tele japonesa l’emoticona de la paella. Vídeo

“Anar a la televisió japonesa per explicar açò no té preu”, assegura el còmic de Sueca, per a qui aquesta “ha sigut una experiència molt friki i divertida” i de la qual, apunta, “crec que encara estan flipant”
16 desembre 2015 01:00h
L. Part / València

L’humorista valencià Eugeni Alemany no para. Després de la seua recent visita a Nord-americà per tal de defensar la inclusió en Whatsapp de l’emoticona de la paella, ara s’ha traslladat al país nipó per tal de participar en un programa juvenil en directe de la cadena Tokyo Extra i explicar als japonesos la seua particular iniciativa, per a la qual compta amb el suport d’Arroz La Fallera.

“Anar a la televisió japonesa a dir ‘comboi’, ‘cassalla’, ‘estic aborronat’ i ‘Visca la Mare de Déu!’ no té preu!”, ha assegurat el cÒmic de Sueca després del seu pas per un programa televisiu en què ha estat entrevistat per una parella de presentadors nipons (a partir del minut 28 i mig fins el 37 del vídeo).
 

Si s’ha de jutjar pels comentaris del nostre particular ambaixador del País Valencià i defensor del #paellaemoji, el seu pas pel programa juvenil de la capital japonesa ha sigut molt del seu gust ja que ha apuntat al respecte en les xarxes socials: “Ha sigut una experiència molt friki i molt divertida eixir en la tele japonesa. Jo crec que encara estaran flipant!”.

Durant l’entrevista, Eugeni Alemany, que llueix una samarreta amb l’emoticona de la paella, conversa en un to completament desenfadat i expressant-se en anglès –i durant els moments inicials en japonès- amb la jove parella de presentadors, que es mostren molt divertits amb les seues ocurrències i explicacions. Per a poder donar compte de la importància que la paella té per al poble valencià, Alemany la compara amb la cerimònia del te japonès. A més, s’ajuda durant l’entrevista dels vídeos que la televisió nipona ofereix de la visita d’Alemany a Silicon Valley, on l’emoticona de la paella és ara per ara una de les candidates a la seua inclusió dins de les populars emoticones de Whatsapp.
 

A més de fer-se 'selfies' amb els presentadors, Alemany afirma estar convençut “que la paella és un plat internacional conegut arreu de tot el món”, com així reconeix un dels presentadors. A més, durant l’entrevista, explica amb un anglès fluït el terme “comboi” que s’organitza entre els amics i familiars a l’hora de cuinar una paella, entre altres expressions típiques valencianes.
 
 
 
next