El Festivern ens torna a convidar a acabar l'any jugant a pilota

Aquest any serà la IV edició del Campionat de Raspall del Festivern i la XI edició del Festival
28 desembre 2015 01:00h

PilotaVeu / Tavernes de la Valldigna.

El Festivern és una de les cites preferides per a molts valencians a la nit de cap d'any. Este festival de música, que compleix ja 11 anys, ens ofereix tres nits de música festiva per passar-ho d'allò més bé. La localitat que acollirà enguany l'esdeveniment torna a ser Tavernes de la Valldigna.

Però no només hi ha activitat musical i nocturna. També organitzen campionats de futbet, bàsquet i, com no, de pilota valenciana. 

El Club de Pilota La Valldigna està preparant el IV Torneig de raspall per parelles, on tot aquell que vulga participar i conèixer de a prop el nostre esport es pot inscriure. Es jugarà al minitrinquet del poliesportiu de 30 metres i amb pilota de badana.

 
Ambient de l'any passat. Fotografia Festivern.
 
Esta és la quarta edició del campionat de pilota que compta amb molt bona acollida i gran participació entre els festiverners. De fet durant la passada edició, el campionat va batre tots els registres amb un total de 21 equips.. Així que enguany l’organització espera continuar superant-se. 

Per a més informació, podeu accedir a la pàgina del Festivern mitjançant el següent enllaç i trobareu la manera d'apuntar-vos al campionat  a més de tota la informació del festival.  IV Campionat de raspall Festivern 15-16
 
next