Morella, elegit per majoria el poble més ‘bell i bo’

Per a celebrar el 25 aniversari dels bombons Ferrero Rocher
31 desembre 2015 01:00h

Comarquesnord.cat
/ Morella.


Després d’intenses setmanes de votació en la campanya “un poble bell i bo”, Morella va aconseguir aglutinar més del 40% dels vots de l’audiència i s’ha erigit com a escenari de la celebració del 25è aniversari de Ferrero Rocher. D’aquesta manera, Ferrero Rocher ha portat el Nadal als habitants d’aquest municipi de Castelló d’una forma màgica i especial, il·luminant els carrers de la localitat amb 170.000 bombetes i mostrant l’encesa de tots els adorns en directe, en prime time, en Telecinco. Esta il·luminació nadalenca es podrà gaudir fins a després de Reis.

Morella va organitzar una gran festa per mostrar a tot Espanya els seus encants. Des de les 20 hores, la plaça dels Estudis va registrar un gran ambient, amb les actuacions dels Gaiters, els Gegants i Cabuts, l’Associació Musical Mestre Candel, la Rondalla, la Perkutada o Dj Ado. A més, l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca, Asetmico, es va encarregar de fer un sopar amb fins solidaris, perquè la gent poguera menjar abans de connectar amb Telecinco. El moment més especial ha sigut l’última connexió en directe, quan el poble s’ha quedat a les fosques per, de sobte, il·luminar-se. Una imatge espectacular que ha omplert d’il·lusió i alegria la plaça. Tot seguit, els bombons d’aquesta marca s’han encarregat d’acabar d’endolcir la gran festa morellana.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, assenyalava que “aquesta ha estat una campanya fantàstica, que ha unit la bellesa i la solidaritat i que ha culminat en un dia tan especial i màgic com avui. Aquesta és la campanya de promoció més important que s’ha fet a Morella en molts anys, pel que hem d’agrair a Ferrero Rocher que escolliren la nostra localitat”. A més, ha agraït “la impressionant implicació de la localitat i de tanta gent que estima Morella durant la campanya i, de nou, la gran resposta de les associacions de la localitat i dels veïns i veïnes en una jornada tan bonica com ha estat la d’avui”.


Cal recordar que Morella, Frigiliana (Màlaga) i Torrecilla en Cameros (La Rioja) van ser escollits per aquesta marca de bombons per ser pobles bonics i amb una llarga tradició solidària. Des de divendres 20 de novembre i fins dijous passat, es va obrir un període de votació a les xarxes socials.

Morella, vista per Ferrero Rocher

Morella reflecteix els valors de la marca en tots els vessants i així ens ho han explicat els ambaixadors de Ferrero Rocher. Martín Berasategui ha destacat que una de les coses que més li van agradar de Morella va ser el toc dolç que aporta el flaó. I per demostrar-ho, l’expert gastronòmic va emplatar uns flaons amb un colofó: un Ferrero Rocher. Ana García Siñeriz va comentar que no hi ha res més dolç a la vida que el somriure d’un xiquet. En aquest sentit, ha destacat que els xiquets de Morella són un exemple a seguir per la seva gran solidaritat en compartir, any rere any, els seus juguets amb els més necessitats. Per Boris Izaguirre, Morella no només és gran per la seva generositat i la seva gastronomia: reconeix que va quedar fascinat per la seva magnífica arquitectura, pel seu castell escenari de la Reconquesta i per la seva església basílica, Santa Maria la Major, considerada un dels temples més bells de la Mediterrània.


 
Ferrero Rocher té preparades més sorpreses. Per descobrir-les, car estar molt atents al Facebook de Ferrero Rocher.
 
next